A rendezvényen készült fényképek. MEN 2017 KÉPGALÉRIA 

 

30 éves a MEN!

#MENenlennijóóóó

 

 Általánosan elfogadott tény, hogy MEN-en lenni jó!

 

Ezt a szervezőkön és a hallgatókon kívül az egyetemi dolgozók is tudják, így hát közkívánatra a MEN-en a Miskolci Egyetem és a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete szervezésében május 12-én DOLGOZÓI NAPOT is tartanak. Így a rendezvényt, amely jól megtermett könnyűzenei fesztivállá nőtte ki magát az évek során változatos kísérőprogramok segítik ezúttal is: míg a hallgatók csillét tolnak és lépcsőt futnak, az egyetem dolgozói majálissal ünneplik a rendezvényt

 

MEN MAJÁLIS

 

Bulifronton itt is remek a választék, a szervezők meglepetésprogramokkal, még több érzelemmel és kreativitással készülnek. A programot a 30+ évesekhez zenei ízléséhez igazították – e korosztály leginkább a bulizenét kedveli, így e műfaj egy zenekara és lemezlovasa is helyet kap a repertoárban.

 

Az eseményt a MEN nagyszínpada előtti füves területen rendezik meg.

ü  Akik segítik a mulatozást, azaz a program kínálata: Zenét szolgáltat, koncertet ad a már jól ismert és közkedvelt Unicum Habeas – egyetemi oktatókból, dolgozókból álló – zenekar.

ü  ·Jó ebédhez szól a nóta – a résztvevőket vendégül látjuk!

ü  ·A rendezvény ideje alatt az Egészségügyi Kar hallgatói egészségügyi szűrést végeznek.

ü  ·Ráadás: 30! MEN kvízjáték MEN-belépőkért és egyéb ajándékokért.

 

MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRUNK!

Helyszín: MEN Nagyszínpad (Rockwell előtti füves terület)

Időpont: 2017. május 12. 11.00-14.00

Jelentkezés: a szervezeti egység adminisztrációiban, a szakszervezeti bizalmiaknál. A rendezvényen minden munkavállalónk ingyenesen részt vehet, azonban a létszám pontos meghatározása érdekében a résztvevők előzetes regisztrációja szükséges.

 

És senki ne feledje 6.00 órától „Életfogytig rock & roll” címmel zenés beszélgetés Kóbor Jánossal az Egyetemi Könyvtárban.

 

 

Miskolc, 2017. április 26.

 

Dr. Dabasi-Halász Zsuzsanna

 

ME FDSZ elnök